Guida behaalt prestigieuze Kubernetes Certified Service Provider certificering

Minder dan een jaar na oprichting is managed Kubernetes provider Guida door Cloud Native Computing Foundation (CNCF) benoemd tot Kubernetes Certified Service Provider (KCSP). Deze prestigieuze certificering onderstreept de sterke start van het bedrijf.

guida
Deel:
 • ...
 • Het KCSP-certificaat wordt enkel uitgereikt aan service providers met aantoonbare ervaring met de implementatie en adoptie van Kubernetes bij hun klanten. Het certificeringsprogramma - dat sinds 2017 bestaat - voorziet op die manier in een lijst betrouwbare partners waarvan organisaties zeker kunnen zijn dat zij de juiste kennis en expertise op het gebied van Kubernetes in huis hebben. Wereldwijd hebben slechts 180 organisaties deze certificering weten te behalen. In Nederland zijn er slechts enkele bedrijven met deze erkenning. Als onderdeel van Intermax Group kunnen Guida-klanten bovendien rekenen op solide dienstverlening rondom zaken als security en monitoring.   

  Albert van 't Hart, oprichter van Guida: "We zijn heel trots dat we in zo'n korte tijd – na de oprichting van Guida begin dit jaar - deze certificering hebben behaald, omdat die wordt uitgegeven door de belangrijkste organisatie achter Kubernetes. We hopen dat dit ons helpt nog verder onze stempel op de markt te drukken."

  "We geloven bij Guida in de kracht van Kubernetes", vervolgt Albert. "Het kost echter veel tijd én moeite om Kubernetes op de juiste manier voor jouw bedrijf te laten werken. Daarbij zijn veel traditionele applicaties vaak nog niet geschikt voor containerisatie. De eerste stappen richting cloud native moeten dan nog gemaakt worden. Daarnaast zijn er nog zaken als security en monitoring, die ook de nodige aandacht behoeven en niet by default aan staan in Kubernetes. Met Managed Kubernetes van Guida nemen we je deze zorgen uit handen. Dat bieden we aan voor zowel de publieke cloud - bij AWS, Azure of de Google Cloud -, als voor de private cloud; de Intermax Cloud."

  Over Guida
  Bij Guida hebben we een passie voor gave technologie. Specifieker: een passie voor Kubernetes. Sinds 2015 bijten we ons vast in alles wat met Kubernetes te maken heeft. Het is onze missie softwarebedrijven de voordelen van Kubernetes én van cloud native te laten zien - want die twee zijn wat ons betreft onlosmakelijk verbonden. Onze dienstverlening bestaat uit managed services, consultancy en educatie over en van cloud native en Kubernetes omgevingen. Met die dienstverlening kunnen softwarebedrijven niet alleen hun productiviteit en flexibiliteit vergroten, ook kunnen zij – dankzij een efficiëntere verdeling van resources – kosten besparen.

  Guida is onderdeel van Intermax Group. Meer informatie is te vinden op guida.nl.    

  Laatste Nieuws

  Recent nieuws van onze bedrijven.